bip.gov.pl
A A A K
SmodBIP

Lista zakładów zatwierdzonych zgodnie z Rozporządzeniem Nr (WE) 853/2004

ODNOŚNIK OPIS
Kody i skróty Kody i skróty
Sekcja 0 Ogólny zakres działalności zakładu
Sekcja I Mięso kopytnych udomowionych
Sekcja II Mięso drobiowe i Zajęczaki
Sekcja III Mięso zwierząt dzikich utrzymywanych w warunkach fermowych
Sekcja IV Dziczyzna
Sekcja V Mięso mielone, surowe wyroby mięsne i mięso odkostnione mechanicznie
Sekcja VI Produkty mięsne
Sekcja VII Żywe mięczaki dwuskorupowe
Sekcja VIII Produkty rybołówstwa
Sekcja IX Surowe mleko i produkty mleczne
Sekcja X Jaja i produkty jajeczne
Sekcja XI Żabie udka i ślimaki
Sekcja XII Tłuszcze zwierzęce i skwarki
Sekcja XIII Przetworzone żołądki, pęcherze i jelita
Sekcja XIV Żelatyna
Sekcja XV Kolagen
Art. 10 ust. 3 rozporządzenia (WE) nr 853/2004
Art. 10 par.3 Regulation (WE) 853/2004
Lista zakładów zatwierdzonych korzystających z krajowych środków dostosowujących



Opublikował: Krzysztof Renusz
Publikacja dnia: 18.02.2014
Podpisał: Krzysztof Renusz
Dokument z dnia: 03.11.2010
Dokument oglądany razy: 10 311